Yapay gündemleer hakkında

Retweet
Onu yok etmek isterken, daha görünür yapıyorlar. Bırakın kendi cehâletlerinde boğulsunlar! Onu hatırlarken bize verdiği öğütleri de hatırlar ve uygularız! Bilelim ki yapmış olsaydık bunlar başımıza gelmezdi! “Bağımsızlık ve özgürlük benim karakterimdir”demişti! Şimdi nerdeyiz?

ABD gazetesi
Hiç nedeni yokken ortaya çıkarılan bu konular halkın zâten olmayan dikkatini başka yere çekmek için atılan kemiktir! gündemde tutulaması gereken hayâtî konular varken bunun yapılması Cengiz beyin dediği gibi yıllardır oynan oyunlardandır!

ABD gazetesi
20 yıllık gerçeği sanki yeni bir şeymiş gibi karşılamak hayret verici! ABD’nin gönderdiği Derviş’in kurduğu “sıcak para” politşkasının bizi felâkete götüreceğini yazdığımızda susanlar yapanlar kadar suçlu. Bugün de bağımlı olmamıza suskunlar! “Garp cephesinde değişen yok!”
Levent Bey ABD yöntemleri her konuda etkisini koruyor. Malum ya; kılavuz hikâyesi ……
Bey, 15 yıldır bir defaya mahsus olsa bile birleşin çağrısı yapıyordum. Kılını kıpırdatan olmadı. Umarım sizi duyarlar. Başka yol olmadığı gündemde tutulmadan bu da olmaz, başka hiçbir şey de olmaz. Zâten bilgi olmadan ne olur ki!

Merdan Bey 2003 yılından beri bilinene basının susuması, halkı bilgilendirmemesi, varlıkların satılmasına suskun kalınmasının yarattığı çöküşün faturası da mı, onların deyip unutacağız? Yazdığımız zaman kılını kıpırdatmayanları her zaman olduğu gibi gene bağrımıza mı basacağız?

Merdan Yanardağ
@merdanyanardagBir Amerikan projesi olarak kurulup iktidara taşınanların, bugün J. Biden’in 7 ay önce ettiği ve kimsenin hatırlamadığı sözlerini ısıtıp gündeme getirilmesinin tek nedeni var, yeni bir mağduriyet yaratmak arayışı.. Çünkü AKP iktidar bloku çözülüyor. https://images.app.goo.gl/LaAQRExFqnxvnGbu9…

4:33 PM · Aug 17, 2020·Twitter Web App

Replying to
@TurgutKarabekir

Bugün hâlâ en önde sorunumuz olan bağımlılık lafını gündemde tutmak için yapılan çağrılara sesiz kalanlar, sizin yazdığınızı yapmakta devam ediyorlar. Onlarda yapanlar kadar suçlu değil mi? Gerçekler gündemde tutulmazsa hiçbir yere varamayız. İyi ki varsınız.

About The Author

0 Comments