K. Kılıçdaroğluna birleşme hakkindaki çağrım

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu

 

Bu millete olan borcunuzu ancak seçime birleşik olarak girmek için, CHP’nin kapılarını diğer partilete açmakla ve her ne pahasına olursa olsun bir anlaşma yolu bulmakla ödeyebilirsiniz.

Baykal’dan kurtulduğumuzda sizi ümitle karşıladık. Sevincimiz uzun sürmedi, CHP’nin hiçbir yere gidemeyecği belli oldu. Biz gene Atatürk’ün emanetini yaşatmak için CHP’ya oy vermekte devam ettik. CHP yönetimi anlamadı, dinlemedi ve tek yol olan birleşerek seçime girmeye, daima set çekti. CHP kaytbetti, millete de kaybettirdi

Aynı oyunlar bu seçimde de oynanıyor. Uydurma, kandırma haberlerle, sanki iktidar çöktü CHP kazanacak zahâbı yaratılıyor. Biz bunları görüyoruz ne olduğunu, nereye varacağını anlıyoruz ve artık bıçak kemiğe dayandı.

Şayet en kısa zamanda diğer partilerle anlaşarak bir birlik yaratmazsanız, biz CHP’ye oy vermeyeceğiz. Çünki zaten neticeyi artık ezberledik. Boş laflara karnımız tok. Hiç değilse bu tutumumuzla sizlere bir ders vermiş olacağız. Özgürlüğün önünü kapatan bir parti olmaktan çıkacaksınız. Bizim gibi gerçek vatamseverlerin koyun sürüsü olmadığını göreceksiniz. CHP’de birdaha kalkınamamak üzere tarihe karışacak, hayal kırıklıklarıyla dolu acı bir hatıra olacak.

Bizim sayımız tahmin edemeyeceğiniz kadar çok.

Bütün Atatürk çocukları anısına, saygılarımla,

 

Turgut A. Karabekir

Yazar

04 Mart 2015

 

PS: Bu konuda yazmış olduğum bir makâleyi ekliyorum

About The Author

0 Comments