Yücel Çağlardan yanıt

Sayın Turgut A. Karabekir;

Sayın Konal, sanıyorum çok duyarlı bir yurttaşımız. Olumlu ya da olumsuz tepkilerinı açık yüreklilikle paylaşıyor, son derece yerinde uyarılar yapıyor; ben de bundan sevinç duyuyorum; sağolsun.

Ne yazık ki, geçen hafta CBT’yi alamadım; bulunduğum yerde Cumhuriyet’in, özellikle de CBT’nin düzenli bir dağıtımı olmuyor. Dostlara haber saldım; umarım edinebilirim. Bu nedenle yazınızı henüz okuyamadım; üzgünüm. e-posta olarak gönderebilirseniz sevinirim.

Kırküç yıllık bir orman mühendisiyim; meslek yaşamımın çoğunluluğunu ormancılık ekonomisi ve politikası alanlarında araştırmacılık yaparak geçirdim. 2007 yılından bu yana da emekliyim ancak orman mühendisliğimi ve gönüllü çalışmalarımı sürdürüyorum doğallıkla. Toprak erozyonunun hâlâ çok önemli bir sorun olduğuna inanıyorum. Ne yazık ki, TEMA’yla birlikte gündeme daha yakıcı biçimde gelmiş olmakla birlikte, bu ilgi giderek azaldı. Oysa ne toprak erozyonu yavaşlamış ne de sorunlu araziler olanakların elverdiğince onarılabilmiş. Bu nedenle, henüz okumamış da olsam yazınızın, uyarıcı olacağını umuyorum.

Konuya ilişkin duyarlılıklarınızı, çalışmalarınızı benimle de paylaşırsanız sevinirim; isterseniz ben de çalışmalarımız size gönderebilirim.

Saygılarım ve duyarlığınızın sürmesini dileklerimle.

Yücel Çağlar

About The Author

0 Comments