Sayin Muhalefet Milletvekilleri:

Sayin Muhalefet Milletvekilleri:

 

Aşağıdaki yazı size bu memlekete verdiğiniz sözü hatırlatmalıdır. İradenizi kullanmanız bize lütüf değil, sizden tutmanızı beklediğimiz sorumluluğunuzdur. Küçük hesaplarla oy saymaktan vazgeçip, birleşme yoluna gitmelisiniz. Başınızdaki bencil başkanların kuklası olmayınız. Eninde sonunda herkez birşekilde, biryerde hesap verir. Vakit geçiyor.

01 Mart tarinde gazetetde çıkan yazı kopyalıyorum:  “KARARLILIĞINI göstermek için ” Tayyip Erdoğan ‘ın ağzından çıkan laf bir kere çıkar, dün ne dediysem, bugün de aynı şeyi söylüyorum” deyince Hamza Saykan da “dün” söylediklerinden bir buket hazırlamış:

Elhamdülillah şeriatçıyız. Yılbaşına karşıyım. Her 10 Kasım’da yaygara kopartılıyor. İstanbul’u Medine yapacağız. Sadece imamlar resmi nikâh kıysın. Ben Millet Meclisi’nin de dua ile açılmasından yanayım. İstanbul’un imamıyım. Mayo reklamı şehvet sömürüsüdür. Milli Piyango zulümdür. Cumhurbaşkanı’nın imam hatipli olacağı günler yakındır. İçki yasaklansın. Türkiye’nin yarınında artık Kemalizme ve Kemalizm benzeri rejimlere, sistemlere yer yoktur. Bizim için en üst belirleyici, İslamın etkileridir, her şey ona göre belirlenir. Demokrasi bizim için bir amaç değil, araçtır. Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Referansımız İslamdır. 1.5 milyarlık İslam âlemi, Müslüman milletimizin ayağa kalkmasını sabırsızlıkla bekliyor. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir lafı koskoca bir yalan, egemenlik kayıtsız şartsız Allah’ındır. Bir tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye, millet isterse tabii ki gidecek be. ÇANKAYA’YI TEMİZ TUT, TÜRKİYE’Yİ KİRLETME! ”

Saygılarımla,

Turgut Karabekir

About The Author

0 Comments