Işıl Özgentürke yazısı hakkinda

Işıl hanım:
Bu sabah ışıl ışıl parladınız. Ülkenin önde gelen sorununu en etkin ve gerçekçi olarak ortaya koyan yazınızın, benim gibi birçok vatanseveri mutlu etmiş olduğuna şüphem yok.
Büyle bir yazıyı yazmaya cesaret edeibilmiş olsaydım bende aynen sizin önerilerinizi yapardım. Sağar kulaklara, kör gözlere hitap edeceğini bildiğim halde, yapardım.
Sizi candan kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Umudum bu yüzden gazaba uğramamanız.
Yazınızın içeriliği unutulmamalı, unutturulmamalı. Bunun için de satılmamış yazarlarımıza düşen görev, kendi yazılarında öenerilerinizi temcit pilavı gibi tekrardan bıkmamalarıdır.
Bence yazınızın içeriliği son sayfaya değil baş sayfada günlerce yayınlanması değerini ve gereksinimini taşıyor.
Sizin de yazdığınız gibi muhalif partiler birleşirlermi? Büyük bir ihtimalle hayır! Birleşecek karekter, vatan severlikte ve tıynette olsalardı, zaten bizi bu ellere teslim edecek basiretsizliği sergilememiş olurlardı. Ancak bu konuda basının da konuyu gerektiği kadar işlememiş olması unutulmamalıdır.
Önerinin ütopik yönü bizlerin sesimizi yükseltmemize ve bu vatanı kurtarmak yolunda çalışmaya devem etmemize hiç bir zaman engel olmamalı.
Partilerin birleşmesini beklerken bizlere düşeni yapmaktan, bu konuyu devamlı halka işlemekten geri kalmamalı, öncelikle kendi vazifemizi tamamiyle yerine getirmeliyiz.
Derin saygılarımla,

Turgut A. Karabekir

About The Author

0 Comments