İzmir Bel den yanıt

Yetkili makama:

03/09/2013 tarihinde göndermiş olduğum mektuba cevap verildiği için teşekkür ederim. Mektubuma aldığım cevapta şunlar denilmekteydi:

CEVAP ÖZETİ
Sayın Turgut KARABEKİR; İletinizde yer alan konu ile ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün yanıtı: “İlgi mailde konu edilen husuların açıkça ifade edilmesi durumunda değerlendirme yapılacaktır.” şeklindedir. İyi günler diler bilgilerinize sunarız.

Güvenlik Kodunuz : 511E

Göndermiş olduğum mektup sel sularının can ve mal kaybına neden olmaması için uygulanabilecek yöntemleri kapsayan ve Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmış olan makalemi içermekteydi. Bu nedenle yukarıda belirtilen “İlgi mailde konu edilen husuların açıkça ifade edilmesi…” ibaresinden ne kastedildiğini anlayamadım. Açıklanmasını rica ederim.

Bu konuda yetkili olan bir şahısla hiçbir karşılık beklemeden konunun ayrıntıları üzerinde konuşmaya veya yazışmaya hazırım.

Can ve mal kaybını önlemek hususunda ülkemize olumlu bir pencere acacak olan bu tür girişimlere imkân sağlamanızdan çok mutlu olacağımıda ayrıca belirtmek isterim.

Saygılarımla,

Turgut A. Karabekir
Y. Mimar, AIA

About The Author

0 Comments