CHP ye oy pusulaları için

Bora bey:

Oy pusulalarına basılacak damganın sadece evet dediğini herhalde biliyorsunuz.
Şayet halk, Fasulye ve Nohut ayrımına oy veriyor olsaydı, ne fasulyenin ne de nohutun üzerine EVET mühürünü başmaknın bir sorunu olmazdı.
Ancak Hayır yazan bir yere EVET mühürü başmanın bazı kişilerde (milyonlar) akıl karıştıracağı aşıkardır. Zaten gaye de budur. CHP neden bunun üstüne gitmiyor?
Neden bu şimdiden gündeme getirilerek değiştirilmiyor?
Sizin bu yöndeki düşünce ve çalışlmalarınızı bilmek istiyoruz.

Yılların Baykal diktasındaki kapalılığa karşı açıklık bekleyen milyonlara bunun parti ileri gelenlerinin sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Bize değişikliğin olageldiğini belli etmenizin zamanı gelmedi mi?

Diğer bir konu da, birçoğumuzun, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun diğerleri seviyesine inerek luzumsuz polimiklere girmesini hem doğru bulmuyor, bel bağlamaya çalıştığımız CHP’ye yakıştırmıyor, hem de riskli buluyoruz.
Bu konuda daha Kemal beyin gömlek poliminiğine girdiği zaman yazdığım fakat bir ay sonra yayımlanan iki yazımı ekte gönderiyorum.
Mümtaz Soysal’ın yazılarında Kemal beye atfen yazdıklarını doğru bulmadığımı zaten kendisine bildirmiştim. Ayni hatayı ben yapmayacağım. Fakat Kemal beyin hücümlarının çoğunlukla olumlu önerilere dönüşmesi CHP’nin geldiğinde ne yapabileceği hakkında daha somut sonuçlara varacağını düşünmekteyiz. Kavga ile bir yere varamayacağımızı artık öğrenmedik mi? Çözüm getirmek gerekmektedir.
Ayrıca Kemal beyin saygıdeğer kişiliğinin dışına çıkması da bizi çok üzüyor ve endişelendiriyor.
Tutumun değişmesini beklediğimizi kendilerine iletmenizi rica ederiz.
Saygılarımla,
Turgut A. Karabekir
Yazar
2 Attachments

About The Author

0 Comments