Ruhat Mengi nin yazısı hakkinda

Ruhat hanım:

Evvela validenize acil ve devamlı şifalar dilerim. Allah size ona sevgiyle bakmak gücünü versin.

CHP bizim partimiz ve ümidimiz iken, şimdi yaramız oldu. Bunun nedeni de, çoğunlukla, ebedi başkanı Baykal ve tüzük zırhı altında dokunulmaz diktası. Bunlar demokrasimizin, milletimizin, geleceğinin önünü kapatıyorlar. Yapmadıkları, belki de yapmak istemedikleri muhalefet ile AKP’nin ekmeğine yağ sürüyorlar. AKP de bunun devamı için elinden gelen propagandayı yapıyor. CHP’ye söz edenleri susturmayı başarıyor.

Şimdi de Baykal can çekişen CHP’ye ölüm hançerini sapladı. Artık CHP eski oyunu da alamaz. Partinin çöküşü devam edecektir. Şayet O  bir kısmının AKP taraftarı oldukları halde Baykala geldiklerini düşündüğümüz çarşaflılardan ümit bekliyorsa, çok bekleyecek. Nasıl büyük bir hata yaptığını anlayacak amma, iş işten geçmiş olacak.

Lütfen bu kunuyu işlemekte devam ediniz. Şayet sizin gibi bağımsız yazarlarımız seçimden evvel başlattığım kampanyaya katılmış olsaydı bügün belki bukadar sıkıntıda olmazdık. Belik Baykal diktası yıkılmış olur, dayanabileceğimiz bir CHP doğardı.
Artık çok geç olmasına rağmen, gene de, meydanları doldurup, yön ve bağlanacak yer bulamayan toplumumuza bir seçenek yaratmak zorundayız.

Yardımlarınızın devamlı olmasını ümit ediyorum. Sivil bir kalkınmanın basının yardımı olmadan gelmesi mümkün olamaz.
Bütün tarihimizde bir avuç yazar hiçbirzaman bukadar büyük bir sorumlulukla karşı karşıya kalmamıştır. Bunu idrakla işe başlamalıyız. Yılmadan, ümitle mücadeleye devam etmeliyiz.

Saygılarımla,
Turgut A. Karabekir

About The Author

0 Comments