Sayın Deniz Baykal:

Sayın Deniz Baykal:

İlişikdeki yazıyı bütün CHP Milletvekillerine, ve bazı yazarlara gönderiyorum.

Değerlendireceğinizi ümit ederim.

Saygılarımla,

Turgut A. Karabekir

Sayın CHP Milletvekilleri:

Uyanık Türk halkının mitinglerde belirttiği düşünüşünün, ana parti CHP tarafından olumlu bir sonuca götürülmediğini üzüntü ve endişe ile izlenmekteyiz.

Tehlike henüz yok olmadı.

Bir dönem daha AKP veya AKP’li bir koalisyon bu ülke için felaket olur.

Her ne pahasına olursa olsun, seçime birlik olarak hiçbir risk almadan gitmek gerekir. Dün akşam CHP Genel Baş. Yard. Sn. Selvi’in TV’de yaptığı %30 oy tahmini, iyimser bir hayal olabilir.

CHP-DSP birleşimi sembolik ve etkisi kısıtlı bir ilk adımdı.

Bu şekilde seçime girdildiğinde, istenen sonuca erişilmeyebilinir. Bu riski de kimse almamalıdır.

SHP, BCP, GP, İP, ve benzerleri partilerin, davet beklediklerini ve bütün duyurularına rağmen CHP’den yanıt almadıklarını, hayret, üzüntü ve korkuyla izliyoruz.

Egemenliğimizin CHP’nin tutumuna bağlı olduğu bir ortamda, ataletin ve CHP diktasının katılığı, affedilmeyecek sonuçlara varabilir. ‘Biz burdayız gelsinler’ tutumunu da, kabul etmiyoruz.

Yukarıdaki partilerin bir çatı altında toplanması oy olarak fazla bir katkı yapmayacağı düşünülebilir. Fakat, etkisiz CHP, ve özellikle, yerleşmiş Baykal imajını yumuşatıp, geçen sefer size oy vermeyenlere çağrıları ciddiye aldığınızı göstererek, eski açılmış yaraları kapatmaya yarar.

Sizden vatan görevinizi ivedilikle yerine getirmenizi bekliyoruz. Milyonlarca vatandaş da sizlere başka bir seçenek tanımağını belli etmiştir.

Saygılarımla,

Turgut A. Karabekir

 

About The Author

0 Comments