Murat bey:

Murat bey:
Yazilarima gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederim.
Gorusunuz dogru, ben  ne sag ne sol, sadece Ataturk ilkelerine sadik kalmamamiz gerektigine inaniyorum. Zaten o lunca hem sagdan hem soldan olumlu prensipler uygulaniyor.
Hicbirsey degistirmemek sartiyla yazimi yayinlayabilirsiniz.
Yayininizi ben nasil gorebilirim?
Basarilar dilerim,
Turgut Karanbekir

On 4/25/07, murat aydemir <dergi.acilim@gmail.com> wrote:

İyi günler Turgut Bey,

Cumhuriyet Gazetesi Strateji Eki’nde yayınlanan makalenizi okudum geçen hafta ve size bu maili atmaya karar verdim.Ben Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü öğrencilerinden Murat.Değişik üniversite veya kurumlarda çalışan insanları bir araya getirerek ortaya bir ürün çıkarma niyetindeyiz.Amacımız memlekete sanat ve fikir bakımından renk katmak.Bir sanat-fikir dergisi oluşturuyoruz resmi izinleri henüz tamamlandı ve dergiyi kendi harçlıklarımızla finanse ediyoruz.Sanat yazılarına bir sınırlama koymadık ancak fikir yazılarına  apolitiklik ve sadece Atatürk temellerine dayanma şartı koyduk çünkü sağcı veya solcu diye nitelenmek istemiyoruz bu gibi konuların memlekete fayda vermeyeceği düşüncesindeyiz.Sizin yazınızda da bizim bu temellerimize uygun olarak memleketle ilgili gerçekçi ve ileri görüşlü bir perspektif olduğunu düşünüyorum. Eğer uygun görürseniz Strateji Eki’nde yayınlanan yazınızı dergimizin ilk sayısına koymak istiyorum.

Not: dergimiz Boğaziçi Üni. merkezli olup il etapta Marmara ve İstanbul Üni.’lerine de yayın yapacak ve henüz kurulum aşamasında bir isim bile konmadı.Mayıs’ın ortalarında ilk sayısı çıkmış olacak.İvedilikle cevap yazacağını umuyorum sağlıcakla kalın

Saygılarımla…

About The Author

0 Comments